Post Single Page

Monistrol de Montserrat

moon

In Personal Posted

Ja fa dos anys que em vaig establir a Monistrol, poble situat a la falda de la Muntanya de Montserrat. Per qualsevol nouvingut a la zona, és impossible fugir de l’hipnotisme de la muntanya. Element que condiciona totalment la vida dels que hem decidit establir-nos al voltant.

Aquest monument natural t’escolpeix l’ànima i la personalitat. Font de vida i alegria en les èpoques càlides de l’any, et posa a proba en els llargs, foscos i humits hiverns. Viure sota d’ella és estar immers en una hombra que tot ho aclapara. Els dies s’escursen, les temperatures baixen, la muntanya et vigila.

Tot, absolutament tot, està condicionat per la majestuositat de la muntanya. És difícil rebre un encàrrec i que no hi hagi com a premisa fer referència gràfica a la muntanya. Al principi fa il·lusió, però al cap d’un temps es converteix en un gran handicap. És complicat no repetir-se quan has de treballar constantment amb la mateixa inspiració per a diferents clients.

La muntanya et posa a proba día a dia i, tot i així, és imposssible no caure rendit al seus peus. Seguirà sent font d’inspiració, seguirà sent motiu de superació.