Post Single Page

El plaer de treballar

moon

In Web Posted

Hi hauria d’afegir “amb bons col·laboradors i bons clients”. No és habitual realitzar un projecte de l’envergadura de la de l’hotel Tahití de Formentera i aconseguir satisfer els teus desitjos i creativitat al 100%. Doncs aquest cop si. Treballar per la direcció de l’hotel és glòria! Gent sensible i que creu que, per sobre d’orientar la web per aconseguir reserves, s’ha de transmetre la sensibilitat, ambient i entorn mitjançant imatges.

Quina sorpresa la meva quan vaig sentir aquestes paraules. Estem totalment d’acord amb la premisa: transmetre l’amor per l’hotel dels propietaris per aconseguir que els clients puguin sentir-se igual.

Val a dir que he treballat amb un material gràgic excel·lent. L’Òscar Rodbag ha estat l’encarregat de la fotografia. No cal que digui res, mireu-les i gaudiu-les. Aquest ha estat el segon projecte amb l’Òscar i reafirma que la inversió en un professional de la fotografia com ell, s’amortitza ràpidament.

Per finalitzar us diré que al maig s’inaugura la nova temporada d’aquest hotel familiar… jo ja he fet reserva! Correu a fer la vostra si no us en voleu quedar sense.